soularnhem

armbanden

block
block
Min: €0 Max: €150

LOTT. GIOIELLI Lott Gioielli Elastic cannonball L

BESCHRIJVING:Versier je pols met deze glinsterende gouden elastic Cannonball L armband. Mix en match deze armband met alle andere LOTT.gioielli armbanden om een schitterend effect te creëren op je pols.

€69,00

LOTT. GIOIELLI Lott Gioielli Cannonball bangle armband

BESCHRIJVING: Deze gouden Cannonball bangle is een echte eyecatcher. Perfect te combineren met andere bangles voor de juiste look.

€80,00

Juli Dans Jewels Juli Dans Gigi bracelet

BESCHRIJVING: Deze elastieken armbanden van Juli Dans zijn erg kleurrijk en verkopen wij in verschillen combinaties.

€39,99 €27,99

Juli Dans Jewels Juli Dans Gigi multi bracelet

BESCHRIJVING: Deze elastieken armbanden van Juli Dans zijn erg kleurrijk en verkopen wij in verschillen combinaties.

€49,99 €34,99

LOTT. GIOIELLI Lott Bracelet Cannonball S

Versier je pols met deze glinsterende gouden Cannonball small armband. Mix en match deze armband met alle andere LOTT.gioielli armbanden om een schitterend effect te creëren op je pols.

€50,00

LOTT. GIOIELLI Lott Disco Bangle S

De nieuwste toevoeging aan de bangle collectie: de klassieke disco bangle. Combineer jij deze met je andere armbanden of draag je deze als een los statement? Deze bangle heeft een dikte van 5mm.

€150,00

LOTT. GIOIELLI Lott Bracelet Cobra M

De Cobra medium armband is een ware toevoeging aan je outfit. Deze armband heeft een subtiele structuur die perfect te combineren is met andere LOTT.gioielli armbanden. De letter M in de naam staat voor de dikte van de armband. De dikte M is: 6 mm. De

€140,00

LOTT. GIOIELLI Lott Popcorn Bangle S

Een statement toevoeging aan je armbanden collectie. De popcorn look van deze bangle een ware eyecatcher die je overal mee kunt combineren. Deze bangle heeft een dikte van 5mm.

€150,00