soularnhem

blazers

block
block
Min: €0 Max: €200

Ibana Ibana Lolina blouse

BESCHRIJVING: De Lolina blouse is een mooie luchtige blouse met een mooie glanzende stof. DETAILS: Kleur: Anthra Materiaal: 100% Viscose Pasvorm: Valt op maat

€99,99

JOSH V Josh V Bernee

BESCHRIJVING: De blazer heeft een elegante, getailleerde pasvorm. Het item sluit door middel van self fabric knopen.

€149,99

JOSH V Josh v bora

BESCHRIJVING: De blazer heeft een getailleerde pasvorm en is voorzien van stretch. De contrasterende, satijnen details op de kraag, lapel en cuff maken dit item helemaal af.

€159,99

Silvian Heach Silvian Heach jacket blancanieves

BESCHRIJVING: Aangesloten overslag jas. DETAILS: Materiaal: 100% Polyester Kleur: Zwart/wit Pasvorm: Aangesloten bij de armen los vallend bij de middel.

€179,99

JOSH V Josh v Bonne Blazer

BESCHRIJVING: De getailleerde pasvorm zorgt voor een elegante look. De blazer sluit door middel van JOSH V branded knopen. Ook op de cuffs zijn JOSH V branded knoopjes verwerkt.

€159,99

Given Given Sally

€129,99 €64,99

JOSH V Josh v Blake

BESCHRIJVING: De JOSH V Blake blazer is voorzien van een lichte stretch voor extra draagcomfort. Met de bijgeleverde riem kun je de blazer prachtig tailleren.

€149,99 €74,99

JOSH V Josh V Bowie

BESCHRIJVING: De Bowie blazer heeft een getailleerde pasvorm en is voorzien van een elegante kraag. Door middel van een JOSH V branded knoop sluit de blazer. Op de cuff is ook een JOSH V branded knoopje verwerkt.

€149,99